Atelier Leuven - De Maekerij

Doe mee aan het Atelier in de De Maekerij op 25 april

Hoe maken we van seizoensgebonden en lokaal eten de makkelijkste keuze voor jou en voor alle Leuvenaars? Gaan we collectief de seizoenskalender van buiten blokken? Of zijn er minder tijd- en energievretende manieren? Wat kan helpen wanneer we ons een weg door de winkel banen? Om die vraag te beantwoorden, hebben we jouw hulp nodig. In dit Ik ben meer dan mijn kassaticket-atelier gaan we aan de slag om concrete ideeën uit te werken.

Een opvallender positionering? Een label? Meer informatie? Kooktips bij de producten?
Wat is er (on)mogelijk?

Winkelen doen we allemaal. Jouw expertise komt dus zeker van pas. Die expertise bundelen we met die van winkeldirecteurs van Leuvense supermarkten, een kok en een expert in consumentengedrag.

Praktisch

Femma verwelkomt ons voor dit Atelier in De Maekerij, het eerste talentencafé in Vlaanderen.
Schrijfster en comedienne Katrijn Van Bouwel, is gastvrouw en moderator.

Wanneer? 25 april 2019 vanaf 18.30u

Waar? De Maekerij, Mechelsestraat 56, 3000 Leuven (Google maps)

Verloop van de avond

  • 18.30u: Verwelkoming met een hapje.
  • 19u: Paneldiscussie met Barbara Briers (professor Marketing, Vlerick Business School), Veronique Batens (freelance cateraar) en winkeldirecteurs Jan Denon (AD Delhaize) en Jo Vandebriel (Carrefour Market).
    Hoever kan en mag je gaan om de keuze van de consument te sturen? Tot waar gaat de verantwoordelijkheid van een supermarkt?
  • 20u: Aan de slag: Wat kunnen we concreet doen om de niet-altijd-zo-bewuste-consument dat duwtje in de richting van het seizoen te geven? Van wild idee naar praktisch voorstel.
  • 21.30u: Napraten met een glas.

Deelname is gratis. We zijn dankbaar voor je tijd.

Schrijf je in voor dit atelier

Je gegevens worden uiteraard enkel gebruikt voor de organisatie van dit Atelier. In onze privacyverklaring lees je meer over hoe we gegevens verwerken.