Atelier Gent - WATT Factory

Ik ben meer dan mijn kassaticket Atelier in Gent

Hoe maken we van seizoensgebonden en lokaal eten de makkelijkste keuze voor jou en voor alle Gentenaars? Gaan we collectief de seizoenskalender vanbuiten blokken? Of zijn er minder tijdvretende manieren? Wat kan écht helpen wanneer we ons een weg door de winkel banen? Om die vraag te beantwoorden, hebben we ook jouw hulp nodig.

Een opvallender positionering? Een label? Meer informatie? Kooktips bij de producten? Wat is er (on)mogelijk?

Winkelen doen we allemaal. Jouw expertise komt dus zeker van pas. Die ervaring bundelen we met die van winkeldirecteurs van Gentse supermarkten en een aantal andere experten terzake.

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Hier vind je het verslag van ons atelier in Leuven...

Praktisch

Wanneer? 5 juni 2019 vanaf 18.30u

Waar? WATT Factory, Vlasgaardstraat 52, 9000 Gent (Google maps)

Verloop van de avond

  • 18.30u - Verwelkoming met eten.
  • 19u - Discussie met ons panel en jullie. Waar lopen we op vast? Hoever kan en mag je gaan om de keuze van de consument te sturen? Hoever gaat de verantwoordelijkheid van een supermarkt?
    Panelleden: Freya De Witte (winkeldirecteur Carrefour Groene Wandeling), Marianne De Leeuw (winkeldirecteur Bio-Planet Brugse Poort), Regi Vandepoorte (winkeldirecteur Delhaize Watersportbaan), Hendrik Slabbinck (Professor Marketing, Be4Life, UGent).

  • 20u – Aan de slag: Wat kunnen we concreet doen de niet-altijd-bewuste-consument dat duwtje in de richting van het seizoen te geven? Van wild idee naar praktisch voorstel.

  • 21.30u – napraten met een glas.

Deelname is gratis. We zijn dankbaar voor je tijd. 

Schrijf je gratis in voor dit atelier

Uiteraard springen we zorgvuldig om met je gegevens. Ze worden enkel verwerkt in het kader van Ik ben meer dan mijn kassaticket. Onze volledige privacyverklaring vind je hier...