Atelier Mechelen

Ik ben meer dan mijn kassaticket Atelier in Mechelen

Hoe maken we van seizoensgebonden en lokaal eten de makkelijkste keuze voor jou en voor alle Mechelaars? Gaan we collectief de seizoenskalender vanbuiten blokken? Of zijn er minder tijdvretende manieren? Wat kan écht helpen wanneer we ons een weg door de winkel banen? Om die vraag te beantwoorden, hebben we ook jouw hulp nodig.

Een opvallender positionering? Een label? Meer informatie? Kooktips bij de producten? Wat is er (on)mogelijk?

Winkelen doen we allemaal. Jouw expertise komt dus zeker van pas. Die ervaring bundelen we met die van winkeldirecteurs van Mechelse supermarkten en een aantal andere experten terzake.

Praktisch

Wanneer? 15 oktober 2019 vanaf 18.30u

Waar? Arsenaal / Zaal Foyer

Verloop van de avond

  • 18.30u - Verwelkoming met eten.
  • 19u - Discussie met ons panel en met jullie. Waar lopen we op vast? Hoever kan en mag je gaan om de keuze van de consument te sturen? Hoever gaat de verantwoordelijkheid van een supermarkt? We discussiëren onder andere met chefkok Seppe Nobels, lector communicatiemanagement Bart Vandermaesen (Thomas Moore), Alwin Jacobs (gerant Bio-Planet) en Vincent Martens (gerant Carrefour). Katrijn Van Bouwel leidt de avond in goede banen.
  • 20u – Aan de slag: Wat kunnen we concreet doen om de niet-altijd-bewuste-consument dat duwtje in de richting van het seizoen te geven? Van wild idee naar praktisch voorstel.
  • 21.30u – napraten met een glas.

Deelname is gratis. We zijn dankbaar voor je tijd. 

Schrijf je gratis in voor dit atelier

Uiteraard springen we zorgvuldig om met je gegevens. Ze worden enkel verwerkt in het kader van Ik ben meer dan mijn kassaticket. Onze volledige privacyverklaring vind je hier...