[11/09] Atelier Gent (2) - Startersfabriek

Je kassaticket zegt wat je koopt. Je kassaticket toont wat je daarvoor betaalt, maar het vertelt daarmee niet alles. Het vertelt niet dat je geeft om de planeet of om goede werkomstandigheden. Het vertelt ook niet dat je een gezonde keuze wil maken en eigenlijk ook niet dat je een eerlijke prijs wil betalen voor iedereen in de keten.

Op 11 september organiseren we ons 2e atelier al in Gent. Je bent welkom in De Startersfabriek te Gent om samen met anderen verder in te gaan op dit thema. We serveren je lekkers als bedanking en we slaan de handen in elkaar om zelf stappen te ondernemen. Kritisch burgerschap is de eerste stap richting een beter voedselsysteem en meer levenskwaliteit. We laten twee experten aan het woord: Boris en Vincent.

Boris Orlando is als kok, ancestral health coach en personal trainer gefascineerd door wat voedsel met je lichaam doet en de gevolgen voor je gezondheid en energie. Bovenal is hij gebeten om kritisch te blijven kijken naar wat duurzaamheid voor mens en planeet betekent.

Vincent Bellinkx is doctoraatsstudent Rechten en enthousiast actief in verschillende burgerbewegingen. Sinds enkele jaren is hij ook politiek actief in de Burgerpartij in Antwerpen. Hij zal ons inspireren om als burgers onze rechten en plichten zelf terug in handen te nemen.

Samen zullen Boris en Vincent ons tonen dat we veel in handen hebben om als kritische burgers de (super)markt en het beleid te tonen dan we meer zijn dan ons kassaticket!

Inschrijven

Registreren doe je via het facebook event.

Klik op deze link en klik vervolgens op "tickets". Deelname is gratis.