Workshop

(Eigen)wijs in de supermarkt

We hebben jou nodig! Op 11 oktober organiseren Rikolto, Gezinsbond, Fairtradegemeente, Be4Life, UGent en Ferm een try-out van een gloednieuwe workshop en we zoeken een kritisch publiek!

Het milieu, goede werkomstandigheden en een eerlijke prijs voor iedereen zijn zaken die we allemaal wel belangrijk vinden. Maar eens in de supermarkt, blijkt het toch echt niet zo makkelijk om de juiste keuzes te maken…. Hoe komt dat het zo moeilijk is? En kan het ook makkelijk?

Hendrik Slabbinck en Lana Mulier van de Universiteit Gent nemen je mee in een hele nieuwe wereld. Hoe geeft de supermarkt jou nu al subtiele duwtjes, en is dat altijd in de juiste richting?

Try-out in Leuven

Deze workshop zal in 2022 op vijf plekken in Vlaanderen gezamenlijk georganiseerd worden. Op 11 oktober 2021 willen we de workshop al een keer uittesten met publiek. We zijn heel benieuwd of jij geprikkeld wordt en wat we nog kunnen verbeteren!

De try-out gaat door in ‘het Rikolto-huis’ vlakbij het station van Leuven en start ten laatste om 19u.

De workshop zelf duurt twee uur - nadien voorzien we graag voldoende tijd om jullie reacties te beluisteren en tips om de workshop verder te verbeteren. 

Schrijf je vandaag nog in