Knapperige salade met roze radijsjes en geitenkaas

Knapperige salade met roze radijsjes en geitenkaas

Een eenvoudig maar lekker fris receptje met radijsjes, verse geitenkaas en lekkere aromatische kruiden. Het is zo gemaakt!

Ingrediënten voor 2 personen.

  • 1 bos radijsjes
  • 2 kleine verse geitenkaasjes van elk 120 g
  • 1 yoghurt van schapenmelk
  • 1 meergranen brood
  • verse dragon en koriander
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereiding

  1. Was de radijsjes en snijd de kroontjes er af. Bewaar de kroontjes en maak er later een lekkere soep van.

Snijd vervolgens de radijsjes in dunne plakjes en doe ze in een vergiet. Voeg wat zout toe en laat ze 15 minuten uitlekken.

  1. Was de koriander en dragon, dep ze goed droog en hak ze min of meer fijn. Snij ook het knoflookteentje fijn.

Pureer de geitencrème met een vork en de yoghurt. Voeg er vervolgens een beetje olijfolie, zout en peper en je favoriete kruiden aan toe. Meng alles goed samen.

  1. Voeg nu ook de plakjes radijs toe aan de geitencrème

*Serveer met toast of rozemarijn broodstengels. *