Atelier Sint-Katelijne-Waver (verplaatst)

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Ik ben meer dan mijn kassaticket Atelier in Sint-Katelijne-Waver (verplaatst)

UPDATE: Het Atelier in Sint-Katelijne-Waver zal niet doorgaan op 18 september. We verplaatsen het naar het naburige Mechelen. Inschrijven kan hier...

Hoe maken we van seizoensgebonden en lokaal eten de makkelijkste keuze in Sint-Katelijne-Waver? Gaan we collectief de seizoenskalender vanbuiten blokken? Of zijn er minder tijdvretende manieren? Wat kan écht helpen wanneer we ons een weg door de winkel banen? Om die vraag te beantwoorden, hebben we ook jouw hulp nodig.

Een opvallender positionering? Een label? Meer informatie? Kooktips bij de producten? Wat is er (on)mogelijk?

Winkelen doen we allemaal. Daarom nodigt Gezinsbond jou uit voor dit Ik ben meer dan mijn kassaticket Atelier, want jouw expertise komt zeker van pas. Die ervaring bundelen we met die van winkeldirecteurs van lokale supermarkten en een aantal andere experten terzake.

Praktisch

Wanneer? 18 september 2019 vanaf 18.30u

Waar? Bibliotheek Sint-Katelijne-Waver

Verloop van de avond

  • 18.30u - Verwelkoming met eten.
  • 19u - Discussie met ons panel en met jullie. Waar lopen we op vast? Hoever kan en mag je gaan om de keuze van de consument te sturen? Hoever gaat de verantwoordelijkheid van een supermarkt?
  • 20u – Aan de slag: Wat kunnen we concreet doen om de niet-altijd-bewuste-consument dat duwtje in de richting van het seizoen te geven? Van wild idee naar praktisch voorstel.
  • 21.30u – napraten met een glas.

Deelname is gratis. We zijn dankbaar voor je tijd. 

Schrijf je gratis in voor dit atelier

Uiteraard springen we zorgvuldig om met je gegevens. Ze worden enkel verwerkt in het kader van Ik ben meer dan mijn kassaticket. Onze volledige privacyverklaring vind je hier...